Tuotteet hakusanalla wpc bulk -ravinteet (14)

Instantti Heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 Insta)

Instantti Heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 Insta)

80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen. WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg. WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta. Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Puupelletti briketit

Puupelletti briketit

100 % luonnollisia, ensiluokkaisia brikettejä kestävästä brittiläisestä lähteestä. Korkeatehoinen, kestävä puupolttoaine kaikille puu-uuneille ja tulipaikoille. NYT SAATAVILLA! Kuusi pitkään palavaa premium-brikettiä kaikille avoimille tulille, monikäyttöisille uuneille, puu- ja takkauuneille. Jokainen briketti: 295 mm x 70 mm x 70 mm. Helppo käyttää ja varastoida. Voidaan jakaa käsin pienempiin uuneihin. Lämpöteho: 4,8 kWh/kg. Kosteuspitoisuus alle 10 %. Ylittää uudet Clean Air Quality Standards -standardit.
Goji-jauheuutteet 10:1; Goji-vesiliukoinen jauheuutteet - Chem2Market GmbH

Goji-jauheuutteet 10:1; Goji-vesiliukoinen jauheuutteet - Chem2Market GmbH

Laatu: elintarvikkeille Käsitelty kasvin osa: Hedelmät Uutosaine: Etanoli & vesi Kantaja: maltodekstriini Tieteellinen nimi: Lycium barbarum L. Goji-marjojen katsotaan olevan rikkaita antioksidanteissa ja vitamiineissa, mikä antaa niille mahdollisia terveyshyötyjä. Tuotteemme myydään suurissa erissä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa. Plants2Market on myös BIO-, HACCP- ja DIN EN ISO 9001 -sertifioitu. Tarjoamme myös seuraavia tuotteita: Acerola Peltoherne Peltohorsma Afrikkalainen mustapapu Elecampane Alfa-lipoiinihappo Amla Artisokka Ashwagandha Astaksantiini Valeriaana Bambu Beta-glukaan ORGAANINEN koivunlehti ORGAANINEN brasilialainen manteli ORGAANINEN nokkonen ORGAANINEN parsakaali ORGAANINEN chaga ORGAANINEN klorella ORGAANINEN karpalo ORGAANINEN ohran ruoho ORGAANINEN ginseng ORGAANINEN greippi ORGAANINEN lehtikaali ORGAANINEN ruusunmarja ORGAANINEN mustikka ORGAANINEN piikkiputki ORGAANINEN inkivääri ORGAANINEN solmukelp
WHEY-PROTEIINI

WHEY-PROTEIINI

HERAPROTEIINI
Kalsiumkloridi 95% Prillit

Kalsiumkloridi 95% Prillit

Osta sulatussuolaa – nopea ratkaisu liikenneturvallisuuden varmistamiseksi
Heraproteiinikonsentraatti 80%

Heraproteiinikonsentraatti 80%

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla. Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä. MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Heraproteiini

Heraproteiini

Heraproteiini
Perunaproteiini

Perunaproteiini

Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini saadaan keltaisista tai kultaisista herneistä kuiva- ja nestemenetelmällä. Kuivausvaiheessa herneiden kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho kerätään ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan sentrifugoinnilla ja kerätään. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanbeige jauhe, jolla on puhdas maku.
Heraproteiini-isolaatti

Heraproteiini-isolaatti

Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee. Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Happoheraa (AWP)

Happoheraa (AWP)

Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi. Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista. Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
Heraproteiini-isolaatti (WPI)

Heraproteiini-isolaatti (WPI)

Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi. Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.